dimecres, 19 de març del 2014

Una pregunta per a pensar una mica...

Us proposem una nova pregunta per a pensar una mica. Llegiu molt bé i penseu quina pot ser la seva resposta. Esperem moltes respostes!

El Pere és un jove de 27 anys que viu al carrer Diputació de Barcelona. Treballa en una oficina d'una empresa d'edició de pàgines web que està situada al Passeig de Gràcia. El seu horari de treball és de 9 del matí a 5 de la tarda. Li agrada molt llegir i fer activitat física. Va tres dies per setmana a un gimnàs per estar en forma.
Viu en un sisè pis i tots els dies baixa per l'ascensor però només puja en ascensor quan plou. Podeu explicar per què té aquest comportament el Pere?

6 comentaris:

  1. Hola sóc la Ruth.
    Crec que en Pere és molt baixet. Cada dia baixa en ascensor perquè el botó de la planta baixa està més abaix que els altres botons i quan té que pujar al seu pis no pot arribar-hi. Però quan plou porta el paraigua i llavors pot arribar fins el botó del sisè pis.
    Adeu.

    ResponElimina
  2. Hola sóc l`Arian crec que se la pregunta puja per l`ancensor perque es muja l`escala

    ResponElimina
  3. Perque quan plou esta mes cansat

    ResponElimina
  4. hola som la mar i la ona i tenim una resposta.
    en pere es baixet i quan vol baixar arriba al 0 pero quan vol pujar no arriba eccepte quan porta paraigues perque plou,arriba amb el paraigues l numero de dalt.
    hadeu ens ha agradat molt la pregunta.
    pots posar al blog aixo dels jerogrifics?
    adeu.

    ResponElimina
  5. Perquè es passa assegut 8hores al dia treballant, per això va al gimnàs i quan no plou puja per les escales per fer exercici.I com les escales hi són fora de l'edifici ,quan plou puja per l'ascensor per no mullar-se.

    ResponElimina
  6. Hola a tothom.
    Després de veure les vostres respostes cal dir que heu pensat força. Això és bo!. La resposta correcta és que el Pere és una mica baixet i aleshores necessita del seu paraigües per a arribar al botó del sisè pis de l'ascensor. Per tant només puja en ascensor quan plou!

    ResponElimina